Volg ons op: De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook

Gebracht vanuit smaak

Smaakvol en echt. Alles zelfgemaakt, niets uit een pakje. Vanaf het moment waarop ik mijn eigen bedrijf begon, streef ik naar pure smaken. Dat was in 2014. Ik had toen twintig jaar ervaring als kok, eerst bij restaurants in de Utrechtse binnenstad en later bij een cateraar. Gaandeweg kreeg ik mijn eigen idee├źn en eigen kijk op bereiden. Dus zocht ik de ruimte om mijn visie uit te kunnen werken en startte mijn eigen bedrijf.

Daarna ging het snel. Met mijn team ben ik de vaste cateraar van een groot aantal bedrijven en verzorg ik de catering op alle soorten feesten en evenementen.

Big Green Egg

Ik ben getraind grillmaster en werk veel met de Big Green Egg, een XL-size BBQ met eindeloze mogelijkheden en fantastisch smaakvol resultaat. Meer erover leest u hier.

Over ons | Ridder catering Utrecht en omgeving

Wat klanten zeggen

"Na een prettige kennismaking tijdens een bruiloft bij ons op locatie werken wij nu sinds 2016 samen met De Ridder Catering. De Ridder Catering ervaren wij als zeer flexibel, kundig en verzorgd. Ze denken mee, en kunnen zich goed verplaatsen in de wensen en voorkeuren van onze klant. Tevens zijn ze heel mobiel en oplossingsgericht, op onze locatie zijn weinig tot geen voorzieningen voor cateraars, maar De Ridder Catering is volledig zelfvoorzienend en gaat creatief om met de (on)mogelijkheden op ons recreatieterrein. Kortom wij zetten deze prettige samenwerking graag voort!"

Buitengoed de Boomgaard

Over ons | Ridder catering Utrecht en omgeving