Volg ons op: De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook De Ridder Catering op Facebook

Big Green Egg

De Big Green Egg is een multi-apparaat. Grillen, slow cooking, roken, pizza’s en desserts: hij kan het allemaal. De Eggs zien er stoer uit, zorgen voor een overheerlijk resultaat en maken elk feestje tot een bijzonder feestje, of het nu zomer is of winter. Met onze Big Green Egg kunnen we alle groepen bedienen, van klein tot groot.

Grillmaster en EGGhead

Ik kom persoonlijk bij u de gerechten op de Big Green Egg bereiden. Ik ben een echte EGGhead, zoals ze fans van de Big Green Egg in de Verenigde Staten noemen. De speciale houtskool geeft een verfijnde smaak aan het eten en de mogelijkheden van deze ‘keramische barbecue met deksel’ zijn eindeloos.

Sinds een paar jaar zijn wij de experts van de omgeving Utrecht als het gaat om catering met de Big Green Egg.

Wat kan er allemaal?

Wilt u de Big Green Egg op uw feest? Bekijk onze speciale Big Green Egg menu’s of neem contact met ons op.

De geschiedenis begint in Azië

De Big Green Egg gebruikt een eeuwenoud principe uit China en Japan. In een zogenoemde kamado stomen ze daar hun eten. Het is een ronde pot met deksel, oorspronkelijk van klei gemaakt. Na de Tweede Wereldoorlog namen Amerikanen deze ovens mee terug naar Amerika, waar ze het principe in keramiek hebben nagemaakt.

Big Green Egg menu | Ridder catering Utrecht en omgeving

Wat klanten zeggen

"De variatie in broodjes is enorm, rijk belegd en zeer smaakvol. Alles is wel mogelijk, Danny regelt het voor de klant! Een goed en aardig en dynamisch team, zorgt voor de door ons bestelde lunches."

Het Utrechts Archief

Big Green Egg menu | Ridder catering Utrecht en omgevingBig Green Egg menu | Ridder catering Utrecht en omgeving